Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-19-2006, 07:57 AM   #1
Daemon Poster
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 572
Default Wmp 11

Ok so I installed the stupid player thinking it will work and when i get done and click on the icon it says restart your computer to finish installation (after i've already restarted the computer) so i restart again, nothing same thing over and over, i had to restore the system.
has this happened with anybody else, should i try again?
__________________

Zaki is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2006, 08:34 AM   #2
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Wmp 11

Never happened to me. Try running it again, or download it again and try that, coz it could be corrupt.
Raffaz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0