Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-01-2005, 05:53 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 40
Default wireless trouble

i'm running windows 98 on this comp (i know, i'm so obsolete). i have a supposedly plug-and-play wireless adapter, smc2671, so there are no drivers for it. i cant get it to connect to my wireless adapter and dont know how you're supposed to configure it if its plug-and-play and has no drivers. anyone got a suggestion?

this is the website of the adapter
http://www.smc.com/index.cfm?event=v...EN_BEL&pid=501
__________________

kenlo is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2005, 06:30 PM   #2
Daemon Poster
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 766
Default

98 probably doesnt support it
__________________

__________________
ASUS Rampage Formula X48, 4GB Corsair Dominator DDR2 900, Intel X3350 @ 3.6ghz, 300GB VelociRaptor, 500GB Barracuda, 2x 4870HD 790/1100, 850W Zalman PSU, Antec P182
aowen416 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2005, 07:52 AM   #3
Daemon Poster
 
Natalya's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,176
Default Re: wireless trouble

there is no such thing as plug and play with win 98.

the Plug and play feature came in with windows 2000.

To make it work on 98, you might have to contact the company somehow and see if they might have drivers or not. perhaps they can send them to you.
__________________
IBM - Idiots Become Managers
Natalya is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2005, 02:48 PM   #4
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 40
Default

i'll try contacting them, thanks for the tips!
kenlo is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2005, 05:04 PM   #5
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: wireless trouble

i have the same adapter and SMC adapters work on the win 98 edition 2, or second edition. wut ever its called the SMC only works with the second edition of win 98....not the first cause i had the same problem with my computer down stairs.
__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2005, 06:30 PM   #6
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 40
Default

i have the second edition of windows 98. did u have to do any configuring to get the adapter to work? all three lights (tx/rx, link/act, and pwr) are lit up or flash when i connect the adapter, but i just cant connect to the internet. Nor does my wireless router recognized any comp that is connected wirelessly
__________________

kenlo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0