Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-08-2004, 01:59 PM   #1
Baseband Member
Cronodude360's Avatar
Join Date: Aug 2004
Posts: 42
Send a message via AIM to Cronodude360
Default Wireless problems.

Recently, I downloaded Service pack 2 onto my laptop computer running Windows XP. It ran fine the next day, but the day after that my wireless stopped working. I am using a WPC54G, and I'm not sure what course of action to take at this point.

If water derives lucidity from stillness, how much more the faculties of the mind! The mind of the sage, being in repose, becomes the mirror of the universe, the speculum of all creation.
Cronodude360 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2004, 11:13 AM   #2
Lord Kalthorn's Avatar
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn

Hmmm... best idea for that would be to contact the maker of your Wireless System. Ask them about the problem; and see what they have to say about SP2. if they say nobody has got it working on SP2 - Roll Back the Installation with System Restore.
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 08:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0