Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-04-2007, 12:54 PM   #21
Solid State Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 18
Default Re: windows won't start

well i uninstalled the media controller but every time i restart windows the add hardware program pops up even though the joystick isn't even plugged in and it's been uninstalled. any ideas about that?

and i did what you said mooseman and moved my hard drive into the first position in the bios sequence and disabled everything else other than the cd-rom drive and that didn't seem to fix it either.

also, in the device manager i chose to look at the hidden devices and noticed 2 other devices with an exclamation point next to them and they were kl1 which was registered to kaspersky labs, isn't that some form of antivirus? and the other was srescan, and it won't let me view the driver details for that so i have no idea what it is.

while i was in the boot menu i looked at the system event log and found that on the day i put the new keyboard and mouse on here it had a "post error" and showed "keyboard error" next to that. do you think this has something to do with it?
__________________

cdst4302 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2007, 01:12 PM   #22
Fully Optimized
 
MooseMan's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: United States
Posts: 2,627
Send a message via AIM to MooseMan
Default Re: windows won't start

oh. That could be it. There is a setting under the BIOS that makes the post hault when errors are found. If hault on keyboard is enabled, disable it and see if it works then. Sorry I cannot be more specific, I forgot the exact wording and I do not have access to a BIOS that has those options right now.
__________________

__________________
.::The top folder on the CF F@H team::.
http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/...&teamnum=42655
MooseMan is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2007, 02:39 PM   #23
Solid State Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 18
Default Re: windows won't start

alright i'll see if i can find what you're talking about...
anyone have more specifics on mooseman's instructions?
cdst4302 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2007, 05:59 PM   #24
Solid State Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 18
Default Re: windows won't start

bump
cdst4302 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2007, 11:02 PM   #25
Solid State Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 18
Default Re: windows won't start

anyone?
__________________

cdst4302 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0