Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-03-2008, 08:55 AM   #31
Baseband Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 23
Default Re: Windows vista SP1?

I haven't gotten any crashes either. So far so good, seems to be stable.
__________________

dionysus198 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 09:11 AM   #32
Fully Optimized
 
DefCon_!1!'s Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,733
Send a message via AIM to DefCon_!1! Send a message via MSN to DefCon_!1!
Default Re: Windows vista SP1?

ya....it held up good when i made firefox and explore freeze up

usually, windows would just say "F#$ This", and crash.
__________________

__________________
Gigabyte Z68X-UD4
i5 2500k 4.5ghz with H100 Cooling
2x 560ti @ 950mhz
DefCon_!1! is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 10:19 AM   #33
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: Windows vista SP1?

Yall wanna know something weird? Even before I had SP1 I never had any crashes. It got kind of laggy a few times but yeah.

I was able to reinstall Vista HP and install SP1 in 45 minutes (last week) and SP1 is really nice. Smoother, faster boot, way faster file transfer times, and a lot of others.

I don't see any new menus or anything like that.

If that site is going slow for you, around 250kb/s, which is what it went for me last week, then just let it go. It shouldn't take too long anyway.
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 02:35 PM   #34
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Re: Windows vista SP1?

It may seem like a silly question, but do u need to reformat your pc when u install sp1? Someone told me that it’s not like the xp sp1, meaning that you would have reformat you pc in order to install it. Is that true?
__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 02:37 PM   #35
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: Windows vista SP1?

no you dont have to reformat , you just install , it resets a few times and an hour later its done
__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 02:40 PM   #36
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Re: Windows vista SP1?

cool, thanks cry.
__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 04:17 PM   #37
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: Windows vista SP1?

no probs
__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 05:45 PM   #38
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: Windows vista SP1?

Quote:
Originally Posted by cryman View Post
no you dont have to reformat , you just install , it resets a few times and an hour later its done
Nope. Just downloaded the EXE, double-click it, in a few seconds a screen will pop up, press next, then you'll be allowed to install it. No need to reformat.
__________________

__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0