Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-01-2008, 05:03 PM   #21
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: Windows vista SP1?

haha , dude_se is proberly right unless u have a 30mbps connection
__________________

__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008, 05:11 PM   #22
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Windows vista SP1?

Quote:
Originally Posted by cryman View Post
haha , dude_se is proberly right unless u have a 30mbps connection
he might do. they have all them crazy ass speeds in japan now
__________________

__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008, 05:15 PM   #23
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: Windows vista SP1?

16gb second haha
__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008, 08:27 PM   #24
Fully Optimized
 
DefCon_!1!'s Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,733
Send a message via AIM to DefCon_!1! Send a message via MSN to DefCon_!1!
Default Re: Windows vista SP1?

well...ive been running SP1 for one day now, and i got to say...

NOT ONE WINDOWS EXPLORER CRASH!!!!!!


i usually use to get 3 or 4 a day, and now, so far none

i luvs it!!!!

windows, youve bought back my approval of Vista.....

for now
__________________
Gigabyte Z68X-UD4
i5 2500k 4.5ghz with H100 Cooling
2x 560ti @ 950mhz
DefCon_!1! is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008, 08:54 PM   #25
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: Windows vista SP1?

how can I go about getting this on a dialup connection when it comes out on updates. That's gonna be a long wait
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008, 09:23 PM   #26
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: Windows vista SP1?

so is every one giving vista the thumbs up now
__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008, 09:30 PM   #27
In Runtime
 
ccasmoe00's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 197
Send a message via AIM to ccasmoe00 Send a message via Yahoo to ccasmoe00
Default Re: Windows vista SP1?

Quote:
Originally Posted by mikee286 View Post
how can I go about getting this on a dialup connection when it comes out on updates. That's gonna be a long wait
I didn't know dialup still existed..... LOL J/K
__________________
Intel Core 2 Duo
4G DDR2 Memory
NVidia GeForce 7300LE
7.1 High Definition Audio
500GB Hard Drive
8 USB (2.0)
ccasmoe00 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2008, 09:53 AM   #28
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Windows vista SP1?

I've used it. Runs great, but still doesn't manage my PC's performance well, but I have to admit, I don't have the greatest Dual core PC ever.
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2008, 05:51 PM   #29
Daemon Poster
 
Jason8284's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 535
Default Re: Windows vista SP1?

Used for a day now, working great so far
__________________
(My Computer) Antec900 Case, E8400 OC'd @ 3.83GHz, TuniqTower 120, 4GB 6400 DDR2 850MHz (Corsair XMS2), EVGA 9800GTX Superclocked 770/2300, 620W Corsair PSU, x2 WD500GB RAID 0, WD250GB, EVGA 680i SLI Mobo, Vista Home Premium 64Bit
Jason8284 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2008, 07:08 PM   #30
Fully Optimized
 
FlightSimBoy's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,114
Send a message via AIM to FlightSimBoy
Default Re: Windows vista SP1?

Works pretty good, it appears to manage things better. My idle memory usage seems to have went from 35 to 40% down to 20 to 25%. Not experiencing as many bugs either. It feels like it just runs better/ faster.

Can't wait for SP2
__________________

__________________
My Computer: eMachines T5226 - Intel Pentium D Dual Core @ 3 GHz - Diamond Viper Radeon HD3870 OC Edition with 1 GB GDDR3 VRAM - 4 GB PQi Turbo DDR2-533 RAM - Corsair 650W PSU with 52A on single rail - TSSTcorp DVD-DL+-RW combo drive - Lite-on 52x CD-RW burner - Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer - Logitech z5300e speakers - WinFast TV Tuner - Vista Ultimate 64-Bit. eBay name: Flightsimboy304
FlightSimBoy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0