Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-24-2005, 03:54 PM   #1
Fully Optimized
Jesusfrk611's Avatar
Join Date: Feb 2005
Location: US
Posts: 2,193
Default Windows protection error

I have a prob on 2 of my comps where you go to start it and it begins to load windows, then it starts rapidly beeping and then it comes up with a black screen that says:

While intilizing device VKD:
Windows protection error. You need to restart your computer.

I can override it by hitting insert as the beeping begins and it will continue startring windows. But it's really annoying and i just want it to start normally. i've tried putting in several different HDDs, after putting in a diff HDD it will start normally for a little while but it will soon start acting up again. i need to fix this comp for my grandmother, but something always seems to go wrong.

Edit: after i restart the comp it starts normally, but once I shut it down and turn it back on it will act up again.
Jesusfrk611 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0