Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-01-2008, 02:36 PM   #1
Daemon Poster
karling07's Avatar
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,099
Default Windows Media Player a little bit slow/laggy?

Hey everyone,

I don't know why, but recently whenever I use Windows Media Player 11 in Vista, its just a little bit slow and laggy looking. Audio still sounds normal and its not so much that I wouldn't be able to watch a movie, its just a little annoying.

I dont know how to explain it, it just doesn't look as clear and play as well as it used to. Lately I've been using VLC but I'd love to go back to WMP (just because it works well with my remote and everything)

Any ideas?


traffic in the skyy
karling07 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008, 02:38 PM   #2
Fully Optimized
DefCon_!1!'s Avatar
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,733
Send a message via AIM to DefCon_!1! Send a message via MSN to DefCon_!1!
Default Re: Windows Media Player a little bit slow/laggy?

well, i just got rid of WMP, got itunes, then, a few days ago, dumped itunes and got WINAMP

i love it so much

try dumping your temp files and run a defrag or something, that might help
Gigabyte Z68X-UD4
i5 2500k 4.5ghz with H100 Cooling
2x 560ti @ 950mhz
DefCon_!1! is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0