Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-22-2008, 06:56 PM   #1
Golden Master
Rubber314Chicken's Avatar
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default windows media player eating all of my cpu

so I opened windows media player for the first time in like a month today. I play a song, and it starts skipping after like 2 minutes. I look at my cpu usage, and its about 96% of each of the cores. even gaming will never take it over 110% combined total (I was running 192% total for the math impaired) So I close it, restart the comp, no luck. Run virus and anti-spyware, no luck. I've defragged, and run c-cleaner, no luck. When I've got the anti-virus running, and Firefox, I'm idling at 1% per core. What makes windows media player jump 95% per core? and don't tell me to use winamp, I actually prefer WMP.
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0