Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-14-2005, 07:54 AM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 14
Send a message via MSN to bugssy
Default Windows Media Player

having a problem with windows media player, when i view an mpeg, it shows the movie etc but it has a white film over it so its hard to see. i have uninstalled reinstalled gone to microsoft but no on ehas anything.

can anyone ehre help me, it was working fine then i had to reformat the hard drive and since then we have had the problems

cheers guys
__________________

bugssy is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2005, 08:05 AM   #2
Fully Optimized
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,275
Send a message via ICQ to DJ Stephen Send a message via AIM to DJ Stephen Send a message via MSN to DJ Stephen Send a message via Yahoo to DJ Stephen
Default Re: Windows Media Player

This seems weird, Have you tried to re format again, what version of WMP do you have?
__________________

DJ Stephen is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2005, 08:11 AM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 14
Send a message via MSN to bugssy
Default

dont really want to reformat again, i have version 10 should i go back to 9 and see what happens or yer its weird


help wouldbe great
bugssy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0