Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-18-2007, 04:56 AM   #1
In Runtime
 
aff1993's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 115
Send a message via MSN to aff1993
Angry Windows Media Player 11 MPEG Wont PLAY!

I have had this problem for EVER, from WMP10 in 2005 til now with WMP11 and WMP11 Vista!! alot of people i know have this problem AND ITS P!$$E$ ME OFF!
Whenever i try to open MPEG files it says "Windows Media Player cannot play this file" and says close or web help, web help is completely irrelivant coz it says get a new sound card and check my sound is plugged in. WTF!, its almost as irrelivant as getting a Janitor to perform a Elephants brain surgery!

Every other file extension works, AVI, WMV, MP3, AAC, WMA...
Its just soooo bloody annoying!
AND dont mention ANYTHING about codecs coz ive downloaded all packages from Divx to K-Lite AND NOTHING!
GRR
SPECS: 32MB Video Inbuilt Motherboard Video Graphics S3 ProSavageDDR.
Thanks
__________________

__________________
-=Dont drink and drive, you might just spill the drink=-
-=Excuse me, i think my karma ran over your dogma=-

|--- I have a PC with 2.2ghz Celeron D, 1024MB RAM, Windows Vista Home Premium, 32MB Graphics card, 200GB HDD, 24x DVD Burner ---|
aff1993 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 05:48 AM   #2
Daemon Poster
 
Anubis1980's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,308
Send a message via MSN to Anubis1980 Send a message via Yahoo to Anubis1980
Default Re: Windows Media Player 11 MPEG Wont PLAY!

Someone mentioned an incompatibility with Nero causing this. Also try re installing DirectX, this has worked for some people with similar problems.

'After finding so many people in the same condition, I found that simply (yes, really) going to http://www.gromkov.com/faq/faq2004-0083.html and getting the mpeg2dec.exe file fixed all my mpg files.'

Again try this. FFDSHOW , this works too.

Lastly u can get rid of WMP and use VLC, works like a charm.
__________________

__________________
Intel C2D E6750 (1333fsb) 2.66 @3.5ghz |EVGA 680i SLI Mobo | 2GB Twin XMS ddr800 @ 875 | Leadtek 7950 GX2 Core@601 Mem@1600
500GB IBM/HITACHI Sata2 7200/16MB | 160GB 7200rpm 8mb UDMA133 Maxtor | XION 600w dual 12v 44A total SLI PSU | X-fi Xtreme Music | 22" Widescreen Acer LCD
Anubis1980 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 10:55 AM   #3
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Windows Media Player 11 MPEG Wont PLAY!

get VLC media player.
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2007, 12:20 AM   #4
In Runtime
 
aff1993's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 115
Send a message via MSN to aff1993
Default Re: Windows Media Player 11 MPEG Wont PLAY!

uoawfWEUBFdipfdbu231408873520i1j5i4

IT DIDNT WORK!!!!!

hju;swpray89734hu1h6; 6 43 n2jn689342-432 4892
__________________
-=Dont drink and drive, you might just spill the drink=-
-=Excuse me, i think my karma ran over your dogma=-

|--- I have a PC with 2.2ghz Celeron D, 1024MB RAM, Windows Vista Home Premium, 32MB Graphics card, 200GB HDD, 24x DVD Burner ---|
aff1993 is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2007, 08:24 AM   #5
Daemon Poster
 
Anubis1980's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,308
Send a message via MSN to Anubis1980 Send a message via Yahoo to Anubis1980
Default Re: Windows Media Player 11 MPEG Wont PLAY!

Calm down lol, what didn't work?
__________________
Intel C2D E6750 (1333fsb) 2.66 @3.5ghz |EVGA 680i SLI Mobo | 2GB Twin XMS ddr800 @ 875 | Leadtek 7950 GX2 Core@601 Mem@1600
500GB IBM/HITACHI Sata2 7200/16MB | 160GB 7200rpm 8mb UDMA133 Maxtor | XION 600w dual 12v 44A total SLI PSU | X-fi Xtreme Music | 22" Widescreen Acer LCD
Anubis1980 is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2007, 08:39 AM   #6
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Windows Media Player 11 MPEG Wont PLAY!

Im sick of his bitchin, he got banned for a week and he still hasnt learned
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2007, 09:19 AM   #7
Daemon Poster
 
Anubis1980's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,308
Send a message via MSN to Anubis1980 Send a message via Yahoo to Anubis1980
Default Re: Windows Media Player 11 MPEG Wont PLAY!

Can't please some peeps we only trying to help. PC's can be frustrating tho lol. Earlier on for instance i just hoovered one of my keys off my nice new keybaord and broke it lmao, think i may have invented several new swear words too...
__________________
Intel C2D E6750 (1333fsb) 2.66 @3.5ghz |EVGA 680i SLI Mobo | 2GB Twin XMS ddr800 @ 875 | Leadtek 7950 GX2 Core@601 Mem@1600
500GB IBM/HITACHI Sata2 7200/16MB | 160GB 7200rpm 8mb UDMA133 Maxtor | XION 600w dual 12v 44A total SLI PSU | X-fi Xtreme Music | 22" Widescreen Acer LCD
Anubis1980 is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2007, 09:27 AM   #8
Fully Optimized
 
99nasha's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,995
Default Re: Windows Media Player 11 MPEG Wont PLAY!

I have vista and it didnt play half the files I wanted. I dowloaded the K-lite codec pack and everything worked after that

http://www.free-codecs.com/download/...Codec_Pack.htm
99nasha is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2007, 09:51 AM   #9
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Windows Media Player 11 MPEG Wont PLAY!

K-Lite Codec pack owns
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2007, 09:59 AM   #10
Daemon Poster
 
Anubis1980's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,308
Send a message via MSN to Anubis1980 Send a message via Yahoo to Anubis1980
Default Re: Windows Media Player 11 MPEG Wont PLAY!

Works great for me too, he says hes tried it tho and no luck.
__________________

__________________
Intel C2D E6750 (1333fsb) 2.66 @3.5ghz |EVGA 680i SLI Mobo | 2GB Twin XMS ddr800 @ 875 | Leadtek 7950 GX2 Core@601 Mem@1600
500GB IBM/HITACHI Sata2 7200/16MB | 160GB 7200rpm 8mb UDMA133 Maxtor | XION 600w dual 12v 44A total SLI PSU | X-fi Xtreme Music | 22" Widescreen Acer LCD
Anubis1980 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0