Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-02-2004, 12:36 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1
Unhappy Windows Explorer Crashing?

Hi,
I wondered if u could help with a problem i have with supposedly windows explorer. And this is after after a virus scan and a re-boot. Everytime a try and delete a file in my "My Music" folder, it comes up with "windows explorer has encoutered a problem and needs to close......". After clicking dont send, it returns again.
After clicking close the second time another box comes up stating that "And error has occured in INTERNET explorer". Closing that then seems to half crash the computer clearing the desktop for 5 seconds leaving only the background. After that its fine. But i still cant delete the file. Weird.

Is it me or my computer a hypocrite?

Help please From Anyone!

Thanks

(Oh and when i tried to debug it it mentioned something about Kernel32...")

Also I just checked and this only happens in My Music Folder and wiht certain files (Mp3) .
__________________

yellowputty is offline  
Old 06-02-2004, 10:39 PM   #2
BSOD
 
bluto's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,542
Send a message via ICQ to bluto
Question

Only by email.needs attachments,sorry.
Where and how did you learn how to "debug"forget it exists,please.Or someone explain it's use.
__________________

bluto is offline  
Old 05-16-2005, 11:18 AM   #3
Baseband Member
 
AdamAE's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 55
Default Re: Windows Explorer Crashing?

Quote:
Originally Posted by yellowputty
Hi,
I wondered if u could help with a problem i have with supposedly windows explorer. And this is after after a virus scan and a re-boot. Everytime a try and delete a file in my "My Music" folder, it comes up with "windows explorer has encoutered a problem and needs to close......". After clicking dont send, it returns again.
After clicking close the second time another box comes up stating that "And error has occured in INTERNET explorer". Closing that then seems to half crash the computer clearing the desktop for 5 seconds leaving only the background. After that its fine. But i still cant delete the file. Weird.

Is it me or my computer a hypocrite?

Help please From Anyone!

Thanks

(Oh and when i tried to debug it it mentioned something about Kernel32...")

Also I just checked and this only happens in My Music Folder and wiht certain files (Mp3) .
Sounds like your computer could have some sort of virus.... try scanning your pc with an Anti-Virus scanner........... if you dont have one and you would like a free and effective virus scanner, please visit:

http://free.grisoft.com

there should be a download link on the left hand side of the page. that might help... but it sounds more like some virus has gained control over your computer and may spread if not treated quickly.

I would also recommend Ad-Aware SE Personal edition:

http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/

Ad-Aware is designed to provide advanced protection from known Data-mining, aggressive advertising, Parasites, Scumware, selected traditional Trojans, Dialers, Malware, Browser hijackers, and tracking components. With the release of Ad-Aware SE Personal edition, Lavasoft takes the fight against Spyware to the next level.

the good news is both are FREEWARE
AdamAE is offline  
Old 05-16-2005, 11:31 AM   #4
Fully Optimized
 
Dishdog's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,801
Default Re: Windows Explorer Crashing?

^^Don't bring up old posts please. that person doesn't even come here anymore.
__________________
CPU-Intel Pentium 4 630 3.0Ghz / 2MB Cache ~~OS Windows XP SP2
MOBO-Gigabyte 8I915P Duo Pro Intel Socket 775 (PCI-E)~~HDD-Western Digital 160GB(SATA)
PSU-Aspire 500W ATX~~RAM-1GB PC3200 DDR SDRAM (512x2 Dual Channel)
GPU-MSI GeForce 6600 GT(PCI Express)~~Monitor Viewsonic VA902B 19" 8ms~~ ATI TV Wonder Pro (TV Tuner)
~~Still to come~~: eVGA e-GeForce 7800 GT
Dishdog is offline  
Old 05-16-2005, 11:34 AM   #5
Baseband Member
 
AdamAE's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 55
Default

oh ok thanks... i didnt realise that the date was 2004... god i wasted my time typing all that out
AdamAE is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0