Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-09-2005, 10:15 PM   #1
Daemon Poster
 
thebigdintx's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,272
Question Windows error sound when turn on external drive

When I turn on my external hard drive, I hear the windows error sound. Everything else with it works fine, I was just wondering if this sound is normal or not.
__________________

__________________
Antec 300 Case, Intel Core 2 Quad Q9650 @ 3GHz, Gigabyte GA-EP43-UD3L, PNY 4GB PC6400 800MHz DDR2 RAM, XFX Radeon HD 5550 1GB DDR3 Ram, 1TB Western Digital Black 7200 32MB cache, 64-bit Windows 7 Ultimate SP1, Antec Earthwatts 500 Watts
thebigdintx is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2005, 11:34 PM   #2
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Windows error sound when turn on external drive

Maybe the sound it's suppose to make (the USB sound) got mixed up with the Windows Error sound. Look it up in the Control Panel, then go into Sounds and Audio Devices, then Sounds tab and look up the Device Connected sound to see if it gives you the same Windows Error sound.
__________________

__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2005, 11:33 AM   #3
Daemon Poster
 
thebigdintx's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,272
Default Re: Windows error sound when turn on external drive

Thanks, I went into the Sounds and Audio Devices area, and reset the sounds to Windows XP default. It looks like that is the sound it is supposed to make when you connect a device. It kind of sounds like an error sound, but I guess it's not.
__________________
Antec 300 Case, Intel Core 2 Quad Q9650 @ 3GHz, Gigabyte GA-EP43-UD3L, PNY 4GB PC6400 800MHz DDR2 RAM, XFX Radeon HD 5550 1GB DDR3 Ram, 1TB Western Digital Black 7200 32MB cache, 64-bit Windows 7 Ultimate SP1, Antec Earthwatts 500 Watts
thebigdintx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0