Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-05-2009, 12:22 AM   #1
Beta Member
Join Date: May 2009
Posts: 1
Exclamation Winamp causing intense lag on my computer

Hey guys, so I recently re-installed Windows XP 64-bit Professional edition on my computer due to a Hard Disk failure on my other drive. Everything has been operating fine, I get no intense lag like I do with Winamp on any other program (including Windows Media Player).

My specs:

Intel Conroe E660 (Dual core) 2.4 GHZ
2 GB DDR 800 Ram
500 GB main hard drive
Sound Blaster Audigy Fatality Edition
Geforce 8800 GTX

I read about someone else having this problem, and updating their sound card driver fixed it. Here's where it gets weird: I updated it last night, and it fixed it! For the night... today it started lagging once again.

I've checked the processes, it's not using more memory than it should be or anything like that.

Anyone else heard of this issue?
blernblan is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 08:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0