Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-11-2009, 08:31 PM   #41
Daemon Poster
 
netBooger's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 557
Send a message via AIM to netBooger Send a message via MSN to netBooger
Default Re: Why won't my Pc start!?!?!??!?!?

Here see if this manual is the correct one. It is the same series and it looks like your board.

http://download.intel.com/support/mo...7989002_en.pdf

If it is your board look on page 43 and that tells you where to plug your case power button in and all that stuff.
__________________

__________________
|| Cosmos 1000 || Asus Maximus Formula SE || Q6850 3.00GHz || Zalman 9700NT || BFG 8800GTX OC || 4GB Corsair Dominator 1066mhz || Enermax Galaxy 850W || Windows Vista Ultimate 64 || WD Raptor 150GB x2 + WD Caviar 350GB ||
netBooger is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2009, 08:39 PM   #42
Fully Optimized
 
Holysky's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,692
Default Re: Why won't my Pc start!?!?!??!?!?

ok let me try this

Holy Crap It Works!!!! Plus ! To All That Contributed
__________________

Holysky is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2009, 08:47 PM   #43
Daemon Poster
 
netBooger's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 557
Send a message via AIM to netBooger Send a message via MSN to netBooger
Default Re: Why won't my Pc start!?!?!??!?!?

Glad to hear you got it working.
__________________
|| Cosmos 1000 || Asus Maximus Formula SE || Q6850 3.00GHz || Zalman 9700NT || BFG 8800GTX OC || 4GB Corsair Dominator 1066mhz || Enermax Galaxy 850W || Windows Vista Ultimate 64 || WD Raptor 150GB x2 + WD Caviar 350GB ||
netBooger is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2009, 08:56 PM   #44
Site Team
 
T-MAN's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Australia
Posts: 2,058
Default Re: Why won't my Pc start!?!?!??!?!?

Awesome, well done.
__________________
1st Puter - Intel Pent D 3.4GHz, 2 GIG Ram, GeForce 9800GT, Windows 7 Home.
2nd Puter - AMD Athlon Dual Core 2.69GHz, 2 GIG Ram, GeForce 7600GT, XP Home.
Lappy - Intel Dual Core 1.73GHz, 2 GIG Ram, Vista Home Premium.
Piss off George Monks = gmcrepair? YES, YES it was.
Yeah he likes to boost his count.
T-MAN is online now   Reply With Quote
Old 01-12-2009, 07:44 AM   #45
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 3,390
Default Re: Why won't my Pc start!?!?!??!?!?

Quote:
Originally Posted by Holysky View Post
ok let me try this

Holy Crap It Works!!!! Plus ! To All That Contributed
Ha ha! Result!

Glad you got it sorted.

__________________
Lenovo ThinkPad T410 - i7 620M - 8GB RAM - Crucial M4 120GB SSD - 250GB 2nd drive - Intel HD 3000 GPU - 1440x900 - Windows 7/8
REMENIZ Computers
Remeniz is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2009, 07:19 PM   #46
Fully Optimized
 
Holysky's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,692
Default Re: Why won't my Pc start!?!?!??!?!?

ok i have the same problem now tih a MSI 650i SLI motherboard. I checked all of the previuos things......
__________________
Let's get this party started, I'm sick of begging you You make me dead inside which I give to you
Let's get this party started, You make me feel inside I want to be the one to make myself sane
Holysky is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2009, 08:39 PM   #47
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: Why won't my Pc start!?!?!??!?!?

Quote:
Originally Posted by Holysky View Post
ok i have the same problem now tih a MSI 650i SLI motherboard. I checked all of the previuos things......
Is this a new motherboard? If so, it just may be a dud. Try it with a different power supply. Did you plug in the wires in correctly? Check to make sure all wires are in fully.
__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2009, 09:31 PM   #48
Fully Optimized
 
Holysky's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,692
Default Re: Why won't my Pc start!?!?!??!?!?

i checked everything, but i don't have an extra powersupply to use.....

i don't think it is broken becuase it worked on the last MOBO
__________________

__________________
Let's get this party started, I'm sick of begging you You make me dead inside which I give to you
Let's get this party started, You make me feel inside I want to be the one to make myself sane
Holysky is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0