Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-19-2007, 05:43 PM   #11
Fully Optimized
 
A True Folder's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,789
Default Re: Why Why Why Why...

One out of three isn't bad, care to try for the other two?
__________________

__________________
E8600@ 4.25GHz, 1.325V | Thermalright Ultra 120 eXtreme + Scythe Slipstream 120 | Asus Rampage Extreme| 4GB Corsair 2000MHz 8-8-8-24 @ 1600 6-7-6-24| ASUS 9800GTX| Pioneer 18X SATA DVD-RW | 320GB + 500GB WD SATAII | Antec True Power Trio 650W | Thermaltake Sonata | Vista Ultimate x64 SP2/Win7 Ultimate
A True Folder is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2007, 05:44 PM   #12
In Runtime
 
Shantei's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 413
Default Re: Why Why Why Why...

'Major'xD



If you read the first post I'd made, you'd see I've checked the connections and the symptoms are .. well, it's not working. Ahem.
__________________

__________________
Asus P5Q PRO | Intel Q6600, 3.40GHz | Core-Contact Freezer CPU cooler (36 idle) | (2x2)Gb Skillz DDR2 @ 978MHz | Radeon 4870 1Gb | Raptor 10K rpm 74Gb | Windows Vista x64 |
Shantei is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2007, 05:46 PM   #13
Fully Optimized
 
A True Folder's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,789
Default Re: Why Why Why Why...

Quote:
...... the symptoms and what you have done to troubleshoot ......
How about these?

/me pauses Vivaldi, *looks like it's going to be a long one*

__________________
E8600@ 4.25GHz, 1.325V | Thermalright Ultra 120 eXtreme + Scythe Slipstream 120 | Asus Rampage Extreme| 4GB Corsair 2000MHz 8-8-8-24 @ 1600 6-7-6-24| ASUS 9800GTX| Pioneer 18X SATA DVD-RW | 320GB + 500GB WD SATAII | Antec True Power Trio 650W | Thermaltake Sonata | Vista Ultimate x64 SP2/Win7 Ultimate
A True Folder is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2007, 05:48 PM   #14
In Runtime
 
Shantei's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 413
Default Re: Why Why Why Why...

Quote:
Originally Posted by A True Folder View Post
How about these?

/me pauses Vivaldi, *looks like it's going to be a long one*
How about .. try reading.

LOL. A long one? I agree with you there.
__________________
Asus P5Q PRO | Intel Q6600, 3.40GHz | Core-Contact Freezer CPU cooler (36 idle) | (2x2)Gb Skillz DDR2 @ 978MHz | Radeon 4870 1Gb | Raptor 10K rpm 74Gb | Windows Vista x64 |
Shantei is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2007, 05:53 PM   #15
Fully Optimized
 
A True Folder's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,789
Default Re: Why Why Why Why...

Quote:
Originally Posted by Shantei View Post
My computer broke I think. Blank screen. :|:|:|
The symptoms are explained in detail here.

Quote:
Originally Posted by Shantei View Post
I can't do anything with it, I can't work out what's happened. Fans seem fine, everything's connected. Driving me insane.
The troubleshooting is explained in detail here

Quote:
Originally Posted by Shantei View Post
X1900Xt - AMD 4200+
MSI K9A
The specs are explained in detail here.

OK, not a lot to go on but lets start at the beginning, as has already been asked did you try another monitor?
__________________
E8600@ 4.25GHz, 1.325V | Thermalright Ultra 120 eXtreme + Scythe Slipstream 120 | Asus Rampage Extreme| 4GB Corsair 2000MHz 8-8-8-24 @ 1600 6-7-6-24| ASUS 9800GTX| Pioneer 18X SATA DVD-RW | 320GB + 500GB WD SATAII | Antec True Power Trio 650W | Thermaltake Sonata | Vista Ultimate x64 SP2/Win7 Ultimate
A True Folder is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2007, 05:56 PM   #16
In Runtime
 
Shantei's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 413
Default Re: Why Why Why Why...

Lol, how much do you guys read into stuff? "I can't do anything" with it suggests I literally can't do anything with it. Monitor, video card, ram .. nothing.
__________________
Asus P5Q PRO | Intel Q6600, 3.40GHz | Core-Contact Freezer CPU cooler (36 idle) | (2x2)Gb Skillz DDR2 @ 978MHz | Radeon 4870 1Gb | Raptor 10K rpm 74Gb | Windows Vista x64 |
Shantei is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2007, 06:01 PM   #17
Fully Optimized
 
A True Folder's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,789
Default Re: Why Why Why Why...

Well it must be dead then if you can't do anything with it. Time to get a new one I guess.

Look, I'm on the other side of the world trying to troubleshoot a pc problem with someone who refuses to supply any detail to assist me.

If you don't require any assistance why bother with this thread? is it a little rant thread "it won't go, boo hoo!!" *stamp feet*??? if that is the case then you have my sympathy, but hey, deal with it.

__________________
E8600@ 4.25GHz, 1.325V | Thermalright Ultra 120 eXtreme + Scythe Slipstream 120 | Asus Rampage Extreme| 4GB Corsair 2000MHz 8-8-8-24 @ 1600 6-7-6-24| ASUS 9800GTX| Pioneer 18X SATA DVD-RW | 320GB + 500GB WD SATAII | Antec True Power Trio 650W | Thermaltake Sonata | Vista Ultimate x64 SP2/Win7 Ultimate
A True Folder is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2007, 06:04 PM   #18
In Runtime
 
Shantei's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 413
Default Re: Why Why Why Why...

Quote:
Originally Posted by A True Folder View Post
Well it must be dead
Great, excellent advice. Any DETAILS?

What more details can I provide anyways? Lmao, seriously. I Press on. I doesn't load anything on the screen..... erm, You have my specs .. Okay, 3gb of ram, 480W PSU. I doubt that'd conjure up any magnifico solutions.

I just want to know whether it's the video card. It looks like it may be. But you say it's dead. I'll tell the other guy that shall I?
__________________
Asus P5Q PRO | Intel Q6600, 3.40GHz | Core-Contact Freezer CPU cooler (36 idle) | (2x2)Gb Skillz DDR2 @ 978MHz | Radeon 4870 1Gb | Raptor 10K rpm 74Gb | Windows Vista x64 |
Shantei is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2007, 06:07 PM   #19
In Runtime
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 333
Default Re: Why Why Why Why...

PSU might not have enough power to boot your Video card.
TheLastWolf is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2007, 06:08 PM   #20
In Runtime
 
Shantei's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 413
Default Re: Why Why Why Why...

Quote:
Originally Posted by TheLastWolf View Post
PSU might not have enough power to boot your Video card.
Hmm, it's been fine for a year though.
__________________

__________________
Asus P5Q PRO | Intel Q6600, 3.40GHz | Core-Contact Freezer CPU cooler (36 idle) | (2x2)Gb Skillz DDR2 @ 978MHz | Radeon 4870 1Gb | Raptor 10K rpm 74Gb | Windows Vista x64 |
Shantei is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0