Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-25-2005, 04:49 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 30
Default Whats wrong with this MOBO?

i have a dfi infiniyty ultra mobo and i was wondering if it was running hot......the temp its reading in the bios can be anywhere between 36-39C....that seems a bit too much......but its always been like that whether i oc or not.....is it too hot for a mobo/system
__________________

BIGBLUE1212 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2005, 05:41 PM   #2
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Whats wrong with this MOBO?

Thats not hot at all!!! Considering my room temperature now is 27 degrees C, and my system is reading 32 degrees, thats not hot, and yours definetly isn't. If it was running as hot as 50 degrees, then you have a problem, because i'd start to think how hot your CPU's getting, but that is no probs honestly

*KaGe*
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2005, 06:15 PM   #3
In Runtime
 
rat_boy_100's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 441
Send a message via MSN to rat_boy_100 Send a message via Yahoo to rat_boy_100
Default

Yer that aint hot..my bios usually says about 50-60. Apparently AMD cpu's can run safe over 100.
__________________
www.rbs-ofah.co.uk
Gigabyte GA-7S748-L: AMD Sempron 2800+ 2.0ghz
Viking 512mb PC3200 DDR RAM
Maxtor Plus 80gb 7200rpm
Ati Radeon 9600xt 256mb
rat_boy_100 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2005, 07:54 PM   #4
Baseband Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 30
Default

i dont mean my cpu temp i mean my system temp
BIGBLUE1212 is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2005, 08:04 AM   #5
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Whats wrong with this MOBO?

yeah, i knew what you meant, and what i talked about is true. It is not hot at all for a system temp. Don't worry

*KaGe*
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0