Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-18-2005, 12:27 PM   #1
In Runtime
Washington's Avatar
Join Date: Aug 2005
Posts: 151
Default Whats going on??

Last week I replaced my ATI Radeon 9550 graphics card with a Gainward 6600GT Nvidia card hoping to get a decent performance boost.

Installation went well and I ran 3d Marks 03 and 05. Sure enough the scores were about three times higher.

The problem is, is that in game there doesn't seem to be any difference at all.

When I run Grand Prix 4 which is nearly three years old I can only get 15 frames a second and thats only with medium graphic detail chosen!! Surely this cannot be right?

I have an A7V8X-X motherboard with a AMD Athlon 2600+ chip running at 2.1Ghz. I went into bios and it said that the CPU was running at 133/33. Is this why my pc is lagging so much???

Is it the CPU slowing down my pc? Can I change the settings somehow. Sorry but I don't usually mess around in BIOS so not much experience in changing anything.

Any help/advice appreciated!
Washington is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0