Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-21-2006, 10:10 AM   #21
Fully Optimized
 
Spec's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,641
Default Re: What do I do?

Is your motherboard Sli? make sure it is plugged into the right SlI spot...Also, does your motherboard beep when it comes on? not sure if new mobo's do that, but if it doesnt, sometimes that means Ram or Bad CPU.
__________________

__________________
Thermaltake ARMOR/ mATX intelG33 Motherboard/4gb G.SKILL High Gaming Performance ddr2-1200/Radeon 3870 1gb edition/850w Thermaltake superduty psu

PokerDegenerate: Don't listen to these guys, I like the IDE makes it look vintage like a 68 Camaro SS...
Spec is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2006, 10:27 AM   #22
Solid State Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 18
Default Re: What do I do?

No beep, I check it seem to be fully installed.
__________________

BondJamesBond is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2006, 10:11 PM   #23
Solid State Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 18
Default Re: What do I do?

Well, thanks for the help...I'll just go kill myself now...........











I took it to the store and the guy check the ram, he put older ones in(still DDR2) and it worked. So he updated the BIOS and now I can use my better RAM, thanks for the help anyways.
__________________

BondJamesBond is offline   Reply With Quote
Reply

« Hmm | raid? »
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0