Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-10-2005, 06:28 PM   #1
Baseband Member
 
habook2's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 60
Send a message via AIM to habook2
Default What did I screw up this time?

I took the heatsink off my brother's computer and put it back on, now it won't turn on. It's acting like it's not getting any power, but it is. What do I do? Dell, Celeron.
__________________

__________________
Check my website www.laughsaplenty.com and join the forums

Asus A8N-E mobo - Asus AX850 graphics w/ 5556 in 3DMark05 - AMD 64 Athalon 3500+ - WAS Antec SLK3700-BQE case w/350w psu, IS Aspire X-Infinity w/same psu - 2 gigs normal ram - 160 gig SATA HD - 3 dvd drivesdont click this link
habook2 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 06:41 PM   #2
Daemon Poster
 
reece296's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 593
Send a message via MSN to reece296 Send a message via Yahoo to reece296
Default Re: What did I screw up this time?

Hi, Did you make sure you have pushed the securing latch down?
__________________

reece296 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 06:42 PM   #3
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: What did I screw up this time?

I had the exact same problem, U know the black ring you press the heatsink into, have you changed that OR the atcuali heatsink itself?
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 06:42 PM   #4
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: What did I screw up this time?

hahaha... NEVER EVER EVER REUSE thermal paste. never. You could permanently demage the cpu. Wipe off the old stuff with 99% isopropyl alcohol and apply a fresh new layer with a drop of thermal paste the size of a tear drop and spread it over the cpu.
__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2005, 11:02 AM   #5
Baseband Member
 
habook2's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 60
Send a message via AIM to habook2
Default Re: What did I screw up this time?

I didn't change anything and it doesn't even look like thermal paste, it looks like a very shiny layer of aluminum foil on the bottom of the heatsink, about an inch bigger on all sides than the processor with the processor's outline pressed into it. Everything is completely secure.
__________________
Check my website www.laughsaplenty.com and join the forums

Asus A8N-E mobo - Asus AX850 graphics w/ 5556 in 3DMark05 - AMD 64 Athalon 3500+ - WAS Antec SLK3700-BQE case w/350w psu, IS Aspire X-Infinity w/same psu - 2 gigs normal ram - 160 gig SATA HD - 3 dvd drivesdont click this link
habook2 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2005, 11:04 AM   #6
Daemon Poster
 
reece296's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 593
Send a message via MSN to reece296 Send a message via Yahoo to reece296
Default Re: What did I screw up this time?

Did you put back the heat sink properly??
reece296 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2005, 11:05 AM   #7
Baseband Member
 
habook2's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 60
Send a message via AIM to habook2
Default Re: What did I screw up this time?

In lots of words: there's no way to screw that up. It'll only go one way, I tried the other.
__________________
Check my website www.laughsaplenty.com and join the forums

Asus A8N-E mobo - Asus AX850 graphics w/ 5556 in 3DMark05 - AMD 64 Athalon 3500+ - WAS Antec SLK3700-BQE case w/350w psu, IS Aspire X-Infinity w/same psu - 2 gigs normal ram - 160 gig SATA HD - 3 dvd drivesdont click this link
habook2 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2005, 11:11 AM   #8
Daemon Poster
 
reece296's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 593
Send a message via MSN to reece296 Send a message via Yahoo to reece296
Default Re: What did I screw up this time?

There is a latch you have to make sure it is down all the way.
reece296 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2005, 11:15 AM   #9
Baseband Member
 
habook2's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 60
Send a message via AIM to habook2
Default Re: What did I screw up this time?

The latch is down.
__________________

__________________
Check my website www.laughsaplenty.com and join the forums

Asus A8N-E mobo - Asus AX850 graphics w/ 5556 in 3DMark05 - AMD 64 Athalon 3500+ - WAS Antec SLK3700-BQE case w/350w psu, IS Aspire X-Infinity w/same psu - 2 gigs normal ram - 160 gig SATA HD - 3 dvd drivesdont click this link
habook2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0