Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-29-2008, 06:59 PM   #1
In Runtime
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 322
Default What am I looking for....help please!?

http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/t...ceghdgngdgnj.0

When I try to use my USB, I get a info message that says my "USB is unrecognizable" or something to that exstint. Im trying to use my USB WI FI plug -in. My Toshiba laptop has a fresh copy of Vista cause I reformatted and Im guessing I lost my USB driver. Ive look for it, but I dont know what it would be called because Im not seeing "USB Driver" would it be in some kind of "Utility Package"?

Please Help
__________________

religion2386 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2008, 07:05 PM   #2
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: What am I looking for....help please!?

What's your plug in Manu. and Model? Look for the driver on the manufacturer's site for whoever makes your WI FI plug-in.
__________________

__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2008, 07:11 PM   #3
In Runtime
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 322
Default Re: What am I looking for....help please!?

I have the Wi Fi driver...I cant find the USB driver


Its a Toshiba Satellite a205 s5809
religion2386 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2008, 07:14 PM   #4
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: What am I looking for....help please!?

Last time I checked XP and Vista automatically find USB devices unless I'm totally misunderstanding something here. If you use your WiFi install cd I think Vista should automatically find it when you plug it in...
__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2008, 07:18 PM   #5
In Runtime
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 322
Default Re: What am I looking for....help please!?

well I downloaded "Driver Detective" and here is whats missing....


NOT INSTALLED AT ALL
Ports-Port
Pantech USB Modem
Wireless WAN Adapter
religion2386 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2008, 07:27 PM   #6
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: What am I looking for....help please!?

Well, Ports-Port seems redundant and doesn't make a whole lot of descriptive sense haha...Pantech USB Modem SHOULD be part of your WiFI driver, but you could check your Toshiba driver disc for that as well. Same with the Wireless WAN Adapter. It seems kind of odd that even after installing your WiFi drivers that it's still missing something...I'm sorry if I'm not a bunch of help but I'm trying to help you out with what I know until more experienced guys that know more about WiFi and such get on to help you out!
__________________

__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0