Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-13-2007, 03:51 AM   #1
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Angry WG111v2.exe

Vista ultimate blocks WG111v2.exe every time it starts up and I have to go through the process of authorizing to start a connection.
Why is vista identifying this exe file as ALIEN?
I'd appreciate your advice.

This is so freaking annoying because EVERY TIME I LOGON I HAVE TO ALLOW IT ACCESS

I don't feel like turning off user access control on control panel either
someone please Help,Thanks
__________________

Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2007, 10:49 AM   #2
Fully Optimized
 
troy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 2,410
Default Re: WG111v2.exe

You could just right click it and then click "run as administrator" and see if that works. It will give you a message at first to make sure you want the settings, then it shouldn't bother you.
__________________

__________________
Desktop: Dell Dimension E510, 2.5GB RAM, Intel P4 3.0GHZ, 250GB HDD, Windows Vista Premium. Might not be the best, but the old girl is still running good.
troy is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2007, 10:53 AM   #3
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: WG111v2.exe

Mind telling us what "WG111v2.exe" is?
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2007, 11:52 AM   #4
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: WG111v2.exe

This is aprogram associated with my usb wireless adapter
Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2007, 02:01 PM   #5
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: WG111v2.exe

This program is being run as an administrator
Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2007, 02:29 PM   #6
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: WG111v2.exe

Sounds like its definately UAC related. This may help: to run a program as administrator once right click on the shortcut and select "run as administrator". To mark a program to always run as administrator right click on the shortcut, properties, shortcut tab, advanced, tick - "Run As Administrator" or right click on the program itself, properties, compatibility tab, "run this program as an administrator"
EDIT
Just seen the above post. Does the problem go away if you disable UAC? Try that and then we will know if its a UAC problem or something else.
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2007, 02:30 PM   #7
Site Team
 
celegorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,713
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: WG111v2.exe

Can you run it in compatibility mode?
__________________
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2007, 05:05 PM   #8
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: WG111v2.exe

Did you shut off UAC?



Edit: Just read raffaz's post. I def. think it is a UAC problem also
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2007, 02:44 PM   #9
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: WG111v2.exe

UAC for me is a pain in the butt. Try turning it off.
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2007, 02:48 PM   #10
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: WG111v2.exe

I turned off uac
__________________

Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0