Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-06-2010, 04:00 PM   #1
Baseband Member
 
CompNoob's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 49
Default Werid Problem with Starting up PC

Hi
The problem i have is my PC does not display anything on screen but everything else works.

i have checked RAM,monitor and all other connections, but it still won't display anything on the screen.

However when i used an old hard drive to run the PC, bios and POST displayed on screen. After i replaced the old drive with the drive i had previously, the screen displayed again.

Can anyone give me an advice on what kind of problem this is, because i believe this may be either a motherboard problem or hard drive problem, but not 100% sure.

P.S I hope i make sense.
__________________

__________________
Intel E8400 3GHz Core Duo
WD SATA 640GB
Kingston 4GB DDR2 800
Gigabyte 896MB GTX 260
GA-EP45-UD3P
Coolermaster Exterme 640W PSU
CompNoob is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2010, 04:23 PM   #2
JCB
Daemon Poster
 
JCB's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,302
Default Re: Werid Problem with Starting up PC

ive seen this before when u connect a Hard-drive to the system and it knocks out the display. Do you have another PC you can connect the hard-drive to ?? If you do try to run a chkdsk on the hard-drive and maybe a defrag, But I guess this is being caused by a hardware problem not software
__________________

JCB is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2010, 10:00 PM   #3
Baseband Member
 
CompNoob's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 49
Default Re: Werid Problem with Starting up PC

i have tried defrag and checkdisk and it still makes no difference. I tried the hard drive on another computer and it works perfectly. In addition i also used another hard drive to run on my motherboard and it still does not work.

So anyone got other suggestions, because from my testing it is the motherboard that has the problem.
__________________
Intel E8400 3GHz Core Duo
WD SATA 640GB
Kingston 4GB DDR2 800
Gigabyte 896MB GTX 260
GA-EP45-UD3P
Coolermaster Exterme 640W PSU
CompNoob is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2010, 06:37 PM   #4
Fully Optimized
 
Indigo's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: USA
Posts: 1,866
Default Re: Werid Problem with Starting up PC

Is this the one in your signature, or another system you're working on?
Indigo is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2010, 07:37 PM   #5
Baseband Member
 
CompNoob's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 49
Default Re: Werid Problem with Starting up PC

Quote:
Originally Posted by og View Post
Is this the one in your signature, or another system you're working on?
yep it is the one in my sig
__________________
Intel E8400 3GHz Core Duo
WD SATA 640GB
Kingston 4GB DDR2 800
Gigabyte 896MB GTX 260
GA-EP45-UD3P
Coolermaster Exterme 640W PSU
CompNoob is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 01:01 PM   #6
JCB
Daemon Poster
 
JCB's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,302
Default Re: Werid Problem with Starting up PC

is there a newer BIOS upgrade available ??
__________________

JCB is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0