Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-07-2007, 04:04 PM   #1
In Runtime
dickibobboy's Avatar
Join Date: Jun 2005
Posts: 337
Default well blown my power supply

After changing my case and was very sucsessfull. I dicided to put my older pc in the case i had just removed as it was smaller and looked better. Put eveything back in and tried to turn it on and i didnt get anything. Moved the power swich wires around and still nothing. So i rememberd that when i was cleaning the fan on the power box there was a swich. It was hard to turn and had to use a screw driver to move it across. The one it was on was 233 and i moved it to 111 or something along the numbers.(im living in the uk). So i put the power cable in and there was a big bang. Smoke and sparks. Luckly i didnt put it fully in and it dropped out. Looked around and couldnt understand. Must have been the power supply was stronger and not for that setting. Later on i looked into it more. And stupid of me i didnt put the f****g(sorry i have * it) power supply into the mother board!. So all of that for nothing!. Cannot get any power at all know. Must have blown the box . I think i may be lucky as the mother board was not connected to it didnt get a shock.
Ah well... They are only cheap if i want another one.
check out www. technicalchat .co.uk join and start posting!!!
dickibobboy is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 03:52 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0