Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-21-2004, 12:09 AM   #1
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Weird problem

alright, I have it set in my power options in XP to shut my monitor off after 15 minutes. When I move the mouse to bring the monitor back to life it comes up on the windows login screen and I have to put in my password to get back to windows. The computer doesn't shut down or anything, just when the monitor comes back on it's on the login screen....can anyone tell me why this is? kind of annoying having to put in my password everytime I wake up the monitor.
__________________

__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2004, 12:19 AM   #2
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: Weird problem

lmao, I just figured it out by myself, it has to do with the screen saver, somehow the checkbox "on resume display welcome screen" got checked. I don't usually use a screensaver and just have the monitor turn off, but i was messing with desktop themes and somehow it got checked.
__________________

__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2004, 01:51 PM   #3
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: Weird problem

Glad to see ya worked it out ..... 8)
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2004, 06:47 PM   #4
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: Weird problem

thanks.....just a little tidbit of info incase someone else has this little problem.....not really a problem, just an annoyance mainly
__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0