Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-21-2007, 06:13 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default Weird power problem

Hi all

Earlier on today i uninstalled a program that was not wanted was yahoo toolbar and something very odd happened to my pc. It started the shutdown process so i thought it was restarting because of the program removal but no it did not turn it self back on. So i pressed the power button and the lights and the fans spinned for a sec or two then went off. I unplugged the power cord for a few secs and put it back in again pressed the power button and it comes on as though nothing had happend. So i thought nothing of it ran a virus check to make sure i had no viruses. Then shut it down again just to see if it would power up again and it did the same thing lights and fans turn on for a few secs and turn off. I have checked all the connections inside and they are all secure. Only way i can power it on is to unplug power cord for a few secs then plug back in again and press power button.

Im basically lost as to what the problem maybe any help would be much appreciated. Thanks
__________________

Morglam is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2007, 05:37 AM   #2
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Weird power problem

Has the program uninstalled properly? Boot into safe mode and see if it has. Is that the only change you have made to the system?
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2007, 08:52 AM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default Re: Weird power problem

Thank you for reply

The program is unstalled properly and i have not made a change to the pc.

Specs Are

Intel P4 3.4ghz CPU
Asus P5GD1 Motherboard
2GB Ram
Ati Radeon x700
Arianet 430watt psu
2 sata hardrives
1 dvd rom drive
Morglam is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2007, 08:57 AM   #4
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Weird power problem

Its a bit of a long shot, but have you tried resetting your BIOS?
Raffaz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0