Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-15-2008, 05:59 PM   #1
In Runtime
Join Date: Aug 2005
Posts: 217
Default Weird innanets.

Now...I'm in the middle of nowhere and some how, some way, we get DSL. I know that DSL is dependent on how many of your neighbors are on and whatnot but this is what baffles me:

I have 2 puters running the same OS (Vista), same brand (Dell...bleh), both newer puters and running off the same router (one wireless and one wired).

One (the laptop using the wireless) works fine. Not the fastest thing I've ever used but it's not bad.

The other (the wired desktop which should IN THEORY be FASTER) runs like a big pile of poop. What's weird is that, instead of taking me to the site I type, sometimes I get search results for the site I typed in...sometimes I get a "page not found" thing...sometimes I get the page...who knows.

Aside from my 88 processes running, what could be going on?
Rmp5s is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 09:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0