Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-11-2006, 12:08 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 4
Default webcam trouble!!

hello guys, new here and guess this might be the best place to put this thread!!

I have a veo stingray webcam, http://www.veo.com/Stingray/default.asp
have had it for some time now and it still works fine. But since I have put in my tvtuner card, wintv-pvr150, the cam doesnt seem to work with msn, or yahoo but works fine with skype!!

so, I was wondering what could possibly be hindering it from working with msn and yahoo??

heck, my mic doesnt even work now with msn or yahoo either, which is weird!!

thanx!!
__________________

Passingout101 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2006, 04:32 PM   #2
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: webcam trouble!!

Possibly conflicting with ya new card
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2006, 04:53 PM   #3
Fully Optimized
 
Fisher's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,581
Default Re: webcam trouble!!

can you select the input from whihc the picture comes from? ie is it selected to your tv tuner card instead of your webcam?
__________________
Core i7 2600K Sandybridge + Prolimatech Megahalems Cooler ₪ Asus P8P67 DELUXE ₪ G.Skill RipJawsX 8GB DDR3 1600MHz ₪ Crossfire 5870's ₪ OCZ GameXstream 850w ₪ X-Fi Fatal1ty FPS edition ₪ OCZ Vertex 3 120GB ₪ Antec P182 ₪ NAS ReadyDuo 4Tb ₪ BenQ FP241WZ 24" Widescreen LCD ₪ Windows 7 x64
Fisher is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2006, 09:25 PM   #4
Beta Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 4
Default Re: webcam trouble!!

Quote:
Originally Posted by Fisher
can you select the input from whihc the picture comes from? ie is it selected to your tv tuner card instead of your webcam?
nope, I checked it all out and its selected to the cam!!

here is a screen shot of the "audio/video setup" which shows that the cam is working.



after, I click finish and then go to, "camera settings" and this is what it shows.
as you can see where it says "camera selection", it doesnt let me pick the camera, now this is what is not letting the camera work and I dont know why!!
Passingout101 is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2006, 09:55 PM   #5
Beta Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 4
Default Re: webcam trouble!!

so, anyone know as to why in the "camera settings" its not allowing me to pick my camera??
Passingout101 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0