Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-15-2006, 09:52 PM   #1
Baseband Member
The_Conmaster's Avatar
Join Date: Jul 2005
Posts: 36
Send a message via MSN to The_Conmaster
Default Warcraft III problem

I recently got Warcraft 3 and The frozen throne and everything was going fine until i upgraded them to 1.20d and now whenever im playing it when i scroll with the mouse it goes right to the other side of the map instead of only moving a bit. i thought it was the sensitivity so i adjusted it but that doesnt change a thing could someone pls help me its really annoying.

AMD 64 X2 Dual Core 3800+ SKT 939
1 GB Hynix DDR RAM
200GB HDD 7200RPM
NIVIDA 6200 128 MB PCI-E
nForce 4 Gigabyte K8 Triton Mobo
The_Conmaster is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2006, 09:56 PM   #2
Baseband Member
parsons's Avatar
Join Date: Mar 2006
Posts: 84
Default Re: Warcraft III problem

hrm i dont know ive havent had that problem.....
Win XP Pro Sp2 | Mobo: MSI RS482M2/RX482M2 (MS-7093)|AMD Athlon 64, 3500+ 2.5Ghz* |1GB Dual channel (2 X 512 MB DDR PC3200 Kingston) | MSI ATI Radeon X1300 Pro 256MB PCI-E 621/854* | Creative SB Live! 24-bit |HDs 400 gigs (2 x 200GB Raid 0) | HP DVDRW | TSSTcorp DVDRW | NSpire 450W Psu
parsons is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 03:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0