Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-28-2004, 10:42 AM   #1
Beta Member
Join Date: Jul 2004
Posts: 1
Default voltage issue

Im having some trouble with the voltage on my computer, im not sure exactly what it does but my asus probe gives me a warning once in a while and when i see what the problem is the voltage for the +3.3v is sometimes over what it should be is this an issue wth my power supply or is it something else, also should i fix this problem immediately or is it not that serious thanks for the help

Emptyevergreen is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2004, 01:58 PM   #2
Fully Optimized
airiox's Avatar
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,692
Default Re: voltage issue

Well voltage isnt my thing but an easy solution could be just as simple as going into your bios and reseting them to the defaults and configure them again without messing around with the voltage

Check out my Counter Strike:Source servers:
*** GUNGAME ***:
*** SOCCER ***:
airiox is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2004, 06:29 PM   #3
In Runtime
gibant1's Avatar
Join Date: Jul 2004
Posts: 477

As long as the value is within 10% + or -. It's fine (within specifications), but do check for fluctuations peaking above or below.
Intel Core2Duo 6400 @ 3.4Ghz
4GB Geil 6400 Ultra
3 x 500 Gb Samsung HD
EVGA 8800 Ultra OC
Xifi Fatal1ty
Dell 3007WFP-HC
gibant1 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:40 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0