Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-25-2007, 09:06 PM   #1
Baseband Member
Join Date: Oct 2007
Posts: 23
Default Vista Problems


I installed Vista today and since then, everything has gone south. After Vista installed all of the required updates, it asked me to reboot my machine... naturally I did. My machine shut down and then started back up again... nothing out of the ordinary. Then, right after the loading screen, vista went into the chkdsk utility and DELETED a ton of files. Eventually vista loaded the welcome screen and asked me to enter my password. I entered my password and was on my account. Everything looked as it should. I double clicked the internet explorer icon on my desktop and instead of the program launching, vista popped up a message that said "searching for file." Curious, I opened my computer and navigated to program files and to my surprise, nothing was there!! VISTA HAD DELETED ALL OF MY PROGRAMS!! What the @#$%! What on earth happened here? Has anyone heard of anything like this?
GraJohnson75 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0