Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-06-2008, 08:16 PM   #1
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Vista Doesnt START !!! Help !!!

So Yesterday b4 going to bed I started formating a new hdd, I have a total of 3. 2 are used for raid-0. I was using Vista's particen menager. B4 going to work I shut down the computer. Now when I boot I have this msg! (BOOTMGR is missing) !!!!!! I tryed disconnecting non raid 3rd hdd, but that didnt help.

What do I do!???

EDIT

http://lifehacker.com/software/troub...ror-251733.php

I need to boot from cd and do a vista repair.

When I get to the repair screen, it doesnt seems to see any OS...and it sas "if u dont see any os, select load drivers to load ur hdd drivers" and then I get "My computer" looking screen, but I dont know where to look for drivers... Do I need to manually download them?
__________________

__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2008, 09:38 PM   #2
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: Vista Doesnt START !!! Help !!!

is a reinstall out of order? or do u have info on the HD's that u need?
__________________

__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2008, 09:55 PM   #3
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Re: Vista Doesnt START !!! Help !!!

I reinstalled Vista.

Formating 3rd hdd right now, we will see what happens.
__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0