Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-04-2004, 06:37 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2
Default Virus Problems???

just recently the internet on our main comp hasn't been working. We have another desktop and a laptop that are hooked up to a router which are working fine. When i try opening up internet explorer it first says that the page could not be found etc... but the it redirects to some sort of search engine (ignkeywords.com) and it continues to laod the same page over and over without ever finishing it. Ive tried changing the homepage and trying other programs that use the internet not connected to IE but nothing works. The comp is a sony vaio p4 with windows xp. Im guessing its a virus on the comp thats cauing this because like i said our other comps are working fine. ive been trying for hours to fix it with no success. I know a fair amount about computers im not someone who's new to this stuff and ive been able to fix our other problem with comps but this one has been different. If anyone has any suggestions or wants to help and needs more info on the situation it would be greatly appreciated. Thanks
__________________

wilson06 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2004, 07:33 PM   #2
Guru
 
Lord Kalthorn's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn
Default

Hmmm... sounds like you have a big bug on your computer. Does your other Computer have a CD writer?

Cause then you could download Adaware and Spyware Search and Destroy and install them on the computer to try and sort the problem out. Beyond that - maybe a reinstall is in order?
__________________

__________________
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2004, 07:55 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2
Default Re: Virus Problems???

yeah i have a cd writer, do you have any suggestions on which programs to try?
wilson06 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2004, 07:57 PM   #4
Fully Optimized
 
CoMpUtaFrEek's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,765
Default Re: Virus Problems???

Quote:
Originally Posted by wilson06
yeah i have a cd writer, do you have any suggestions on which programs to try?
Like Lord K said, I'd recommend Adaware - This can be downloaded from www.download.com

Also consider purchasing good anti-virus software? I'd recommend Mcafee over Norton but thats just me
__________________
Asus A7N8X Deluxe - Rev 2.0 - Bios Ver. 1007
AMD Athlon XP-M 2200+ - @ 11x188 = 2Ghz (1.75Vcore)
ATi Radeon 9700 Pro (Almost as good as my old 5950U!)
Corsair 512MB XMS TwinX Low Latency DDR 400 - @ 188Mhz
3dmark03 Score: 5086
CoMpUtaFrEek is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0