Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-06-2008, 10:34 PM   #1
In Runtime
 
Dot Cong's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 281
Default Video troubles

Ok so i recently acquired some anime episodes on my computer and for some reason i can't play them. It says the file type is "Video Clip" when the player is WMP and .avi when the player is VLC. I've no idea what to do. Please help, thanks.
__________________

__________________
Laptop: Apple MacBook | Intel Core 2 Duo 2.0GHz | 1GB RAM | 80GB HDD | 6x Double-Layer SuperDrive | Intel GMA 950 graphics with 64MB DDR2 SDRAM shared

Desktop: ASRock 4Core-Dual VSTA | E7200 | Radeon HD 2600 Pro | 80GB HDD | 2GB(2x 1GB) DDR2 Kingston ValueRam
Dot Cong is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2008, 11:00 PM   #2
Fully Optimized
 
Prodigy146's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,751
Send a message via AIM to Prodigy146 Send a message via MSN to Prodigy146 Send a message via Yahoo to Prodigy146
Default Re: Video troubles

Try this codec pack

http://www.free-codecs.com/download_...hp?d=4625&s=95
__________________

__________________
[Proc: Phenom II X6 1090T @ 3.6ghz] [Motherboard: Asus 870 M4A87TD EVO]
[GPU: Asus 5770 Crossfire] [PSU: Corsair 650 12v53a] [Cooler: Scythe Mugen 2]
[RAM: Patriot 4GB DDR3 1600] [Case: Antec 300 Illusion] [HDD: 2x WD 640GB Raid 0]
Prodigy146 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2008, 11:12 PM   #3
In Runtime
 
Dot Cong's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 281
Default Re: Video troubles

Still no luck, thanks for trying though.
__________________
Laptop: Apple MacBook | Intel Core 2 Duo 2.0GHz | 1GB RAM | 80GB HDD | 6x Double-Layer SuperDrive | Intel GMA 950 graphics with 64MB DDR2 SDRAM shared

Desktop: ASRock 4Core-Dual VSTA | E7200 | Radeon HD 2600 Pro | 80GB HDD | 2GB(2x 1GB) DDR2 Kingston ValueRam
Dot Cong is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2008, 11:30 PM   #4
Fully Optimized
 
Prodigy146's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,751
Send a message via AIM to Prodigy146 Send a message via MSN to Prodigy146 Send a message via Yahoo to Prodigy146
Default Re: Video troubles

Try this
ftp://ftp2.kcsoftwares.com/kcsoftwa/...oinspector.exe

Install it and launch it. browse for the file your trying to play. then it should show a download for the required codec.

if you have problems using it, heres the link to show you
http://labnol.blogspot.com/2006/10/w...y-on-your.html


if this doesnt work and you dont see video. turn up your speakers, do you here any audio? if you do than that means the video you have has an audio track but not a video track. which means you have a bad video file and you probably need to re-download/re-rip the video
__________________
[Proc: Phenom II X6 1090T @ 3.6ghz] [Motherboard: Asus 870 M4A87TD EVO]
[GPU: Asus 5770 Crossfire] [PSU: Corsair 650 12v53a] [Cooler: Scythe Mugen 2]
[RAM: Patriot 4GB DDR3 1600] [Case: Antec 300 Illusion] [HDD: 2x WD 640GB Raid 0]
Prodigy146 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2008, 11:45 PM   #5
In Runtime
 
Dot Cong's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 281
Default Re: Video troubles

Alright i dloaded that Video Inspector and it said i needed the XviD MPEG-4 Codec, so i dloaded that and installed, then it said i had video and audio codecs installed, but it still doesn't show the video, i do get audio though. Also, some of the episodes actually have thumbnail pics...dunno if that means anything.
__________________
Laptop: Apple MacBook | Intel Core 2 Duo 2.0GHz | 1GB RAM | 80GB HDD | 6x Double-Layer SuperDrive | Intel GMA 950 graphics with 64MB DDR2 SDRAM shared

Desktop: ASRock 4Core-Dual VSTA | E7200 | Radeon HD 2600 Pro | 80GB HDD | 2GB(2x 1GB) DDR2 Kingston ValueRam
Dot Cong is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0