Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-14-2008, 09:28 PM   #21
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default Re: Video problem????

tried it...still nothing
__________________

50mobber is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 09:55 PM   #22
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Video problem????

Do you have another power supply you could try?
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 09:56 PM   #23
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default Re: Video problem????

no i dont....
50mobber is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 10:01 PM   #24
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Video problem????

You've tested the board out of the case with CPU, memory and video card and still no go? Is the board on an anti stat bag or just sitting on the side of the case?

Check to make sure all your motherboard standoffs are lined up properly with the holes on the board and make sure there are no spares or any metal parts shorting out the board.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 10:01 PM   #25
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Video problem????

maybe go find somebody you know that has a computer, and ask if you can take their PSU for a few minutes.
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 10:05 PM   #26
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default Re: Video problem????

i tested it on my wooden desk..i try it again....

i just tried it.....nothing yet...the only thing that happens is the light on the mobo comes on....thats it
__________________

50mobber is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0