Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-14-2008, 07:50 PM   #11
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default Re: Video problem????

after taking it apart and checking everything. I tried to turn it on and it wont turn on now. Ive been at it for about 2 hours. Any help is greatly appreciated
__________________

50mobber is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 08:21 PM   #12
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: Video problem????

bios reset switch?
__________________

__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 08:38 PM   #13
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default Re: Video problem????

i did that still no luck......
50mobber is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 08:42 PM   #14
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Video problem????

if the board you are using has integrated graphics try connecting the video cable to that as it could have become re enabled , then go into bios and turn it off
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 08:47 PM   #15
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default Re: Video problem????

i have a bigger problem the computer wont turn on
50mobber is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 08:49 PM   #16
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Video problem????

i would take the mobo out of the case and try it on a work surface to eliminate the possibility of any shorts with the case
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 08:58 PM   #17
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default Re: Video problem????

ok its out. my power suppy seems to be working. When i plug it in the light from the sound card comes on...but when i go to push the on button nothing happens
50mobber is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 09:02 PM   #18
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Video problem????

ok , well are you sure you are connecting the power on pins in the right combination

also just because the power supply seems to be working dosent mean it is ,

another thing are all the power supply cables connected the the mobo properly , there should be a 24pin one and a 4 pin connector
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 09:07 PM   #19
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default Re: Video problem????

yes im sure i am connecting right i just checked again.
My mobo has a 24pin and a 8 pin. This is my system


Mobo: ASUS P5E Deluxe

Video: Sapphire Radeon HD 4870

Cpu: Q9450

Ram: G.SKILL 4GB

HD: 2x western digital 160 gb (Running RAID)

HD: 2x western digital 500gb (running Raid)
50mobber is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 09:11 PM   #20
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Video problem????

ok well just attach the fundamentals , cpu ram and vid and then try it
__________________

__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0