Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-31-2007, 12:16 AM   #1
Daemon Poster
 
thebigdintx's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,272
Angry Video only plays when moving mouse-why?

this is really strange....i try and watch one of the cnet tv videos on their site and the video is frozen unless i move my mouse around.....anyone know why this would be happening, and how to fix?
__________________

__________________
Antec 300 Case, Intel Core 2 Quad Q9650 @ 3GHz, Gigabyte GA-EP43-UD3L, PNY 4GB PC6400 800MHz DDR2 RAM, XFX Radeon HD 5550 1GB DDR3 Ram, 1TB Western Digital Black 7200 32MB cache, 64-bit Windows 7 Ultimate SP1, Antec Earthwatts 500 Watts
thebigdintx is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007, 12:52 AM   #2
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: Video only plays when moving mouse-why?

sry i cant help you but all i can say is lol, i never heard of that in my life.

But, did you try a different browser? is it in windows media only? or did u try flash or quicktime?
__________________

__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007, 01:12 AM   #3
Daemon Poster
 
thebigdintx's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,272
Default Re: Video only plays when moving mouse-why?

yeah...pretty wierd huh? it just plays using flash i think. videos on other websites play just fine, and this is the first time this has ever happened. it's only happening using ie7...plays fine when i view the video using my msn browser.

edit: and it's only the video part that freezes unless i move the mouse...the audio plays fine.
__________________
Antec 300 Case, Intel Core 2 Quad Q9650 @ 3GHz, Gigabyte GA-EP43-UD3L, PNY 4GB PC6400 800MHz DDR2 RAM, XFX Radeon HD 5550 1GB DDR3 Ram, 1TB Western Digital Black 7200 32MB cache, 64-bit Windows 7 Ultimate SP1, Antec Earthwatts 500 Watts
thebigdintx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0