Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-07-2006, 10:28 AM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 52
Default video issue

i have an old ati rage 128mb agp card and i want to try to install it in my computer im using now, for some reason the 2 agp slots arnt the same...i have pics
http://www.foxconnchannel.com/produc...fm?pName=661MX
my mobo
srry i cant find a pic of the card
__________________

longworm is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2006, 10:55 AM   #2
Daemon Poster
 
uid=[0]'s Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 906
Send a message via Yahoo to uid=[0]
Default Re: video issue

Those other slots arent agp, the dark colored one is agp the white are pci
__________________

__________________
"Security is nothing more than a thought that makes you sleep well at night." - Me
MCSE/MCSA
Security+/Network+
Wireless Network Security Spec.
uid=[0] is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2006, 11:30 AM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 52
Default Re: video issue

ya i know but the card doesnt fit
longworm is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2006, 11:39 AM   #4
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: video issue

Are you saying the card doesnt fit in the AGP slot?
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2006, 10:17 PM   #5
Baseband Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 52
Default Re: video issue

exactly
longworm is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2006, 10:35 PM   #6
Fully Optimized
 
Š88's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 4,775
Send a message via MSN to Š88
Default Re: video issue

are you sure the card is AGP interfaced? Cause if it doesn't fit, then well...it doesn't fit.
__________________
Killing under the cloak of war is no different than murder

Kein Alkohol ist auch keine Lösung!
Š88 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2006, 10:56 PM   #7
Fully Optimized
 
ownage's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,404
Default Re: video issue

Careful about that card. It might be an AGP card which requires 3,3V, check how many notches it has on the connectors. If it has 2 connectors its a AGP card that requires 1.5V if it has 1, it one that requires 3.3V. If you put in the one that requires 3.3V, then it could possibly kill your motherboard. Here is a website to tell the difference: http://www.motherboards.org/articles...ons/920_4.html
ownage is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2006, 04:58 PM   #8
Baseband Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 52
Default Re: video issue

i htink that may be it cuz everything is agp cuz it fit in an old mobo that was agp and the card has 1 section thats about and inch long then about one about 2 inches then a tanish tab that look like an L
__________________

longworm is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0