Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-10-2008, 01:55 AM   #1
Fully Optimized
 
LukaszR's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 2,833
Send a message via MSN to LukaszR
Default video card question...

I have the Geforce 9800 GTX OC card, and i installed the card, but now i ran into one question.
On the card, there are two power adapters...aka two areas to plug the card into the powersupply. My question, is do i have to use both? cause the card came with a 4-pin converter to the 6-SLI plug, so do i only need to plug one in?

Can someone with this card let me know, thanks

Answered my own question....

**TOPIC CAN BE DELETED**
__________________

LukaszR is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2008, 04:38 AM   #2
Fully Optimized
 
wol-va-rine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,104
Default Re: video card question...

Quote:
Originally Posted by lukaszr View Post
I have the Geforce 9800 GTX OC card, and i installed the card, but now i ran into one question.
On the card, there are two power adapters...aka two areas to plug the card into the powersupply. My question, is do i have to use both? cause the card came with a 4-pin converter to the 6-SLI plug, so do i only need to plug one in?

Can someone with this card let me know, thanks

Answered my own question....

**TOPIC CAN BE DELETED**
btw, that plug has nothing to do with SLI, the SLI bridge is on the other end of the card...
__________________

__________________
MY INTARDNET BEAST ■ Antec 300 ■ Q6600 B3, 2.8GHz @ 1.325v ■ MSI X48C Platinum ■ Kingwin XT-1264 ■ Visiontek HD 4870 512MB ■ 4x1GB Transcend aXeRam DDR3-1800 @ 1400MHz ■ WD Raptor (160GB) ■ Western Digital (250GB) ■ Samsung (640GB) ■ Seagate (500GB) ■ WD Caviar Green (1TB) ■ OCZ ProXStream 1kw ■ Sound Blaster X-Fi Platinum ■ JVC HA RX900 ■

ME ■ I am bald and my head is lumpy...fear me ■
wol-va-rine is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2008, 12:17 PM   #3
Fully Optimized
 
LukaszR's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 2,833
Send a message via MSN to LukaszR
Default Re: video card question...

Quote:
Originally Posted by wol-va-rine View Post
btw, that plug has nothing to do with SLI, the SLI bridge is on the other end of the card...
yeah i know...but i was refering to it as SLI, just as my powersupply does.
LukaszR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0