Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-11-2009, 12:35 AM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 13
Default Video card Problem

Hello

I'm having a problem that I believe is being caused by my video card.

I used to play the game wolfenstien enemy territory, until I got a full time job.
Now I occasionally go back and play a match or two.

Since I started playing again, I've noticed that my fps for this old game only reaches about 50 set on preformence , when I used to get about 350 set on preformence.

I can't figure out what could be causing this,
any help would be much appreciated.

- Jsnipe
__________________

Jsnipe is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2009, 01:10 PM   #2
Site Team
 
berry120's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: England, UK
Posts: 3,425
Default Re: Video card Problem

You may have more running in the background than you did back then? You also might've upgraded drivers and it had a negative impact on performance, especially if it was an older card. It's rare but not unheard of.

Either way, 50 fps is perfectly playable and if it's not bothering you too much I wouldn't bother tinkering. If it drops and drops to well below 30, then that's something that I'd think was worth looking at - but at the moment I wouldn't worry
__________________

berry120 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2009, 05:59 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 13
Default Re: Video card Problem

No I am not running more in the back ground,Infact, I'm running less.

I just updated my drivers to the 186.18 and as far I as I know that's the newest out there.
Jsnipe is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2009, 06:03 PM   #4
Site Team
 
berry120's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: England, UK
Posts: 3,425
Default Re: Video card Problem

Are you sure all the settings are the same? One possibility is that there's some overriding settings in the control panel forcing anti aliasing on or something similar? I'd have a check of those and make sure they're all set to let the application decide (or whatever similar setting there is.)
berry120 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0