Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-05-2007, 08:02 PM   #1
In Runtime
shawn_selig29's Avatar
Join Date: Nov 2005
Posts: 454
Send a message via MSN to shawn_selig29
Default Video Bios Error..

hi, i got a dimension 4700 with a nvidia 6800 256mb video card, it was working... till i unplugged the video card while it was off.. and plugged it back in.... now when i start my computer it does this: 1) back case fan runs full speed for a little while 2) displays follow message: "Alert ! PCI Express Card is operating in X1 mode. Strike f1 to continue, f2 to run setup... when i press f1, it continues to boot windows and works 100%... but i was wondering how would i fix this?, thxs

shawn_selig29 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2007, 08:11 PM   #2
Site Team
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,081
Default Re: Video Bios Error..

Try reseating your card or go in the BIOS to tweak the settings.
lhuser is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0