Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-02-2007, 01:35 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
Default VGA Slot on tower doesn't work, please help

I recently bought a new computer, and put in a GeForce 8500 GT. I have two monitors, a 17 inch, plain old monitor. and a 27 inch lcd tv. I hooked up both to the graphics card, using the VGA and S-Video slots. Today, though, I bought another VGA cable for the lcd tv. When I tried to use the VGA on the slot on the tower, neither the monitor, or the tv worked. Only the graphics card VGA slot works. Could someone please help me out? thank you. On a side note, a guy at radio shack said that the VGA cable was pretty good, and that the HDMI cables don't work most of the time. Is this true? thank you for any and all information.

i have a intel pentium 4 3.6 GHz 2.00 gigs of ram PCI-E slots, and a 320 HDD. i cant really say anything else, its a custom PC.
__________________

KaZuKaAkUzAk is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2007, 02:01 AM   #2
Baseband Member
 
mr.fixit's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 37
Send a message via MSN to mr.fixit
Default Re: VGA Slot on tower doesn't work, please help

i dont think they will work at the same time. if you have the right drivers, you will most likely have to switch between them in the setting, from the desktop.
__________________

__________________
ASUS M2N32-SLI DELUXE, AMD 64X2 5200, 4X 1GB HYNIX 4200 DDR2, 4X 320GB SEAGATE HDD, 2X SAMSUNG DVD+/- RW, 12 IN 1 CARD READER, SOUND BLASTER X-Fi, ATI HD TV TUNER W/ REMOTE, NVIDIA 8800GTS,XEON 600 WATT P/S, WINDOWS VISTA ULT. 64 BIT
mr.fixit is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2007, 02:11 AM   #3
Fully Optimized
 
A True Folder's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,789
Default Re: VGA Slot on tower doesn't work, please help

two outputs only if memory serves me correctly as mr.fixit has stated, the S-Video disables the second VGA out when used iirc.
__________________
E8600@ 4.25GHz, 1.325V | Thermalright Ultra 120 eXtreme + Scythe Slipstream 120 | Asus Rampage Extreme| 4GB Corsair 2000MHz 8-8-8-24 @ 1600 6-7-6-24| ASUS 9800GTX| Pioneer 18X SATA DVD-RW | 320GB + 500GB WD SATAII | Antec True Power Trio 650W | Thermaltake Sonata | Vista Ultimate x64 SP2/Win7 Ultimate
A True Folder is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0