Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-17-2009, 02:37 PM   #11
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 100
Default Re: Ventrilo problem> Help pls

i just downloaded the drivers yesturday and installed them and i still get thesame problem... pls help
__________________

Dangerouz123 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2009, 02:40 PM   #12
In Runtime
 
Bob94571's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 453
Default Re: Ventrilo problem> Help pls

did you check you microphone connection in the back, Pink and orange look alot alike in the dark
__________________

__________________
| AMD Phenom II 810 X4 @2.6GHz | Gigabyte M790XT-UD4P Motherboard | 4GB G.Skill DDR3 1600MHz 9-9-9-24 | Radeon 2900 Pro 1GB DDR4 | 74GB WD Raptor 10K RPM HDD | 640GB WD 7200RPM HDD |
Bob94571 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2009, 02:50 PM   #13
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 100
Default Re: Ventrilo problem> Help pls

yea i have checked the mic connections and it doesnt change anything :S
Dangerouz123 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2009, 03:03 PM   #14
In Runtime
 
Bob94571's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 453
Default Re: Ventrilo problem> Help pls

Did you try changing you input device in vent's setup. Also try going into you sound properties in control panel and make sure your mic is selected as your recording device
__________________
| AMD Phenom II 810 X4 @2.6GHz | Gigabyte M790XT-UD4P Motherboard | 4GB G.Skill DDR3 1600MHz 9-9-9-24 | Radeon 2900 Pro 1GB DDR4 | 74GB WD Raptor 10K RPM HDD | 640GB WD 7200RPM HDD |
Bob94571 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2009, 03:30 PM   #15
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 100
Default Re: Ventrilo problem> Help pls

when i put the mic as the selected device, it says that its working and when i try to talk into the mic nothing happens...i dont get playback on it... and i did try changing the input device on vent and still keep geting the error

nvm, i got it fixed, thnx alot for the help guys
Dangerouz123 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2009, 10:56 PM   #16
In Runtime
 
Bob94571's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 453
Default Re: Ventrilo problem> Help pls

what was the problem?
__________________

__________________
| AMD Phenom II 810 X4 @2.6GHz | Gigabyte M790XT-UD4P Motherboard | 4GB G.Skill DDR3 1600MHz 9-9-9-24 | Radeon 2900 Pro 1GB DDR4 | 74GB WD Raptor 10K RPM HDD | 640GB WD 7200RPM HDD |
Bob94571 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0