Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-22-2005, 12:51 PM   #11
Daemon Poster
karling07's Avatar
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,099
Default Re: Using SATA Hard Drives...

Ok, I just put it in (used the SATA power cables from the PSU, even though it has regular power input too), and I went into Windows XP install and all went fine; it recognized the drive size and everything. Then, when I got to the part where I put "install Windows on selected partition", it asked me to format the NTFS filesystem. I pressed ok, and the drive started making high pitched squeaky clicky noises... And the format made no progress at all.

Any ideas what that is?

traffic in the skyy
karling07 is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2005, 01:21 PM   #12
Golden Master
ISOwner's Avatar
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Using SATA Hard Drives...

That is wierd. Sounds like you have a bad hard drive already from the noise you're explaining. Reboot and try again.

*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 02:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0