Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-12-2006, 03:44 PM   #1
Beta Member
Join Date: Jun 2006
Posts: 1
Default USB not working

Hi guys, I am encounterin' some problems with my USB of my laptop and hope u guys can help me out with them.
I am currently usin' an IBM X40 laptop. Things have been workin' fine. Since I had too many craps on my comp, I decided to format my C: to reinstall XP (SP2). However, I was playin' games on my comp last week. My comp encountered a power shortage problem or watever problems along those lines, it rebooted itself all of a sudden. Since then, none of my 2 USB ports are workin'. To further clarify myself, I can tell that the computer detects the devices, includin' mouse, flash key and CD-Rom, however, I can access none of these USB devices successfully. I tried to delete all the USB deivers from the device manager and let XP reload them, nothing seems to have changed. And I also checked my BIOS, USB ports are all enabled.
I am wondering what is wrong with my computer. Do u guys have any clues what's goin' on or wat I should try to do to fix my computer.
ahdinghk is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0