Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-23-2006, 12:01 PM   #1
Beta Member
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Default USB ADSL Modem issues

Basically what happens:
Install the modem drivers from disc, then insert the USB cable, and then it either freezes, reboots, or blue screens. I've had the ADSL USB modem replaced, it worked fine for a day, rebooted, wouldn't connect, same thing happened. Also, when I leave the USB cable in when booting up, it will not load past the boot screen (but of course I can get into safe mode). My motherboard drivers are fine, other USB devices are fine. And it's not the USB port, I've tried several. It would also do the same issue on another system.

I've tried a reinstallation of the O/S, which was XP Home, now on XP pr0. Like I said, the brand of modem doesn't matter.

However, I noticed that if I delete all the files in "Temporary Internet Files" and "Temp" then I was able to plug in the USB cable, and then connect without any trouble. I have a few screenshots etc.

C:\DOCUME~1\Admin\LOCALS~1\Temp\WER10a8.dir00\Mini 032306-01.dmp
C:\DOCUME~1\Admin\LOCALS~1\Temp\WER10a8.dir00\sysd ata.xml

Those were the files that Windows Error Report or w/e said caused the problem (I get the "system has recovered from" etc message). Therefore, I delete the whole Temp folder (seems to have worked).

Any help would be greatly accepted. Thanks in advanced.
userx is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 08:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0