Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-05-2006, 12:19 PM   #1
In Runtime
Denier-of-Soup's Avatar
Join Date: Jun 2004
Posts: 130
Send a message via AIM to Denier-of-Soup Send a message via MSN to Denier-of-Soup
Default Updating to SP2

I tried updating to SP2 a few weeks ago, but it somehow messed up XP's theme service. I couldn't use anything besides the Windows Classic theme, and whenever I tried applying anything other than that, it gave me a "Run DLL as an App" error. I did a system restore and went back to SP1, but I need SP2 to run ATI's Catalyst.

This problem was probably caused by my UXTheme.dll patch which enabled me to use visual styles other than Luna, but what if I restore the original UXTheme.dll and then update to SP2? Do you think it'll work then?

Denier-of-Soup is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2006, 01:24 PM   #2
Daemon Poster
uid=[0]'s Avatar
Join Date: Apr 2006
Posts: 906
Send a message via Yahoo to uid=[0]
Default Re: Updating to SP2

It should, doesnt mean it will for sure, but It sounds like you have the right idea, and are on the right track. Go with it, and see what it does, worst thing that could happen is the same thing you already have a problem with.
"Security is nothing more than a thought that makes you sleep well at night." - Me
Wireless Network Security Spec.
uid=[0] is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0