Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-19-2005, 02:28 AM   #11
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Up and Running finally!!!!

What kind of graphics card do you have? I can't seem to find it? Or do you have one yet it just won't make 5 lines? lol...
__________________

__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 02:28 AM   #12
Daemon Poster
 
BigLu's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,140
Send a message via AIM to BigLu
Default Re: Up and Running finally!!!!

I only see 5 lines as well.
__________________

__________________
E8400
HD 4870
4GB DDR2
BigLu is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 02:29 AM   #13
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Up and Running finally!!!!

Hey, big lu, what kind of comp you thinking of getting, that's so "ludicrous"?
__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 02:33 AM   #14
Daemon Poster
 
BigLu's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,140
Send a message via AIM to BigLu
Default Re: Up and Running finally!!!!

You cannot even fathom it =) actually, it's middle of the road, but will seem ludicrously fast to me, because i used to have a celeron setup. I am getting components a little less powerful than yours, but I am friends with the best overclocker in the world, and will get better performance than you, nah, i ain't gloatin.
__________________
E8400
HD 4870
4GB DDR2
BigLu is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 02:38 AM   #15
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Up and Running finally!!!!

Hey dude, don't think I haven't oc'ed. I cranked the heck outta my ati: the core's at 420mhz and the memory's at: 401mhz. The orignals: 390mhz for the core and 350mhz for the mem. And I'm not done yet. My cpu is going to overclocked one I have my cooling system come in. lol... I'm waiting for the liquid metal cooling to come out. Seriously... It's there. And it cools about 60% more efficently than just water. You should look into it...http://www.nanocoolers.com/index.php
it look's amazing. But right now.... the cpu is clocked from 2.2 to 2.5ghz. That's about it. And I have temps running at 45C. So yeah.
__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 02:42 AM   #16
Fully Optimized
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,690
Default Re: Up and Running finally!!!!

congratulations on getting it going!

What resolution are you using! because to me your signature is more than 5 lines and I will be forced to edit it if you don't.
lurkswithin is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 02:43 AM   #17
Daemon Poster
 
BigLu's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,140
Send a message via AIM to BigLu
Default Re: Up and Running finally!!!!

Awesoem. I have a very limited budget. And i was just messing with you. I am getting the very best that $500 will allow me. That is total, for case, mobo, proc, and gpu, not much i know.
__________________
E8400
HD 4870
4GB DDR2
BigLu is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 02:47 AM   #18
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Up and Running finally!!!!

Yeah, I had to work and work and work and save and save and save for this comp. It was a gateway, but I've modded it (as you can tell) and made it (oc) to the point that it's at. Yeah, well, for $500 you can get a decent pc and then have it good enough to be able to upgrade in the future. That's what I did with my last comp (pent III)(woo!) so yeah. good luck with that comp. At least amd's cheap.
__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2005, 04:04 AM   #19
BSOD
 
Computergen's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,175
Default Re: Up and Running finally!!!!

My sig is 5 lines on my resolution of 1280 by 1024. It is not my fault of my res, its your fault for not seeing its obviously 5 lines. Its stated it must be 5 lines, not 5 lines to ones resolution.
__________________

Computergen is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0