Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-06-2006, 03:18 PM   #11
In Runtime
 
FamousAmiZ's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 137
Send a message via AIM to FamousAmiZ
Default Re: Uhh please help im scared

what special thigns? them lil screews? i had them on it
__________________

FamousAmiZ is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2006, 03:31 PM   #12
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Uhh please help im scared

In that case..er...no idea!

Something obviously short circuited or something.
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2006, 03:37 PM   #13
In Runtime
 
FamousAmiZ's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 137
Send a message via AIM to FamousAmiZ
Default Re: Uhh please help im scared

yea thats what im thinking the only things so far i sent out for RMA is CPU and MObo i tested the vid card on my xps and it was fine so :P thats not a prob the most expensive thing on the pc was vid card :P what eles could of shot circuited if not vid card/mobo/cpu, that will effect the pc from booting?
FamousAmiZ is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2006, 03:39 PM   #14
In Runtime
 
FamousAmiZ's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 137
Send a message via AIM to FamousAmiZ
Default Re: Uhh please help im scared

i think the mobo fried, and then my stupid self thought that it may be the CPU so lol i pull on the heatsink.... and lol the freaking cpu came off w/ the heatsink w/ the pins bended... and 2 missing i was like O.O:P thats why i got the scared thing ofr the POST
FamousAmiZ is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2006, 04:04 PM   #15
In Runtime
 
FamousAmiZ's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 137
Send a message via AIM to FamousAmiZ
Default Re: Uhh please help im scared

HMm could it have been my PSU as i seen in some PSO ON AMD forums they said TEST the PSU... how do i test my psu <.>
__________________
|DELL XPS GeN 4|(P4|nvdia 7600| SouNd BlaSter AuG| 2x 512MB DDR2 MeMoRY|)

|CuSToM| |AMD X2 3800+| |2x-Nvdia 7900GTX(SLI)|
SoUND BlaSter X FI Platnium| 4x 1204MB MeMoRY|

^^CUSTOM RocKs... BUT SEEMS SLOWER THEN XPS......(wierd) ALSO MOBO/CPU ARE NOT w/ ME ATM( OUT FOR RMA`s)
FamousAmiZ is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2006, 04:14 PM   #16
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Uhh please help im scared

Dont triple post... edit.

it can't be the PSU since your motherboard still recieves power.
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2006, 04:21 PM   #17
In Runtime
 
FamousAmiZ's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 137
Send a message via AIM to FamousAmiZ
Default Re: Uhh please help im scared

yea the mobo got power and hte fans and everything the drives did too weill the drive wer lit up... the lil green rectangles and the mobos lites wer litup... so wer the case lights lit up and alll like vid card fans and evrythign were on

oh and hey srry bout the triple post KAgE
__________________
|DELL XPS GeN 4|(P4|nvdia 7600| SouNd BlaSter AuG| 2x 512MB DDR2 MeMoRY|)

|CuSToM| |AMD X2 3800+| |2x-Nvdia 7900GTX(SLI)|
SoUND BlaSter X FI Platnium| 4x 1204MB MeMoRY|

^^CUSTOM RocKs... BUT SEEMS SLOWER THEN XPS......(wierd) ALSO MOBO/CPU ARE NOT w/ ME ATM( OUT FOR RMA`s)
FamousAmiZ is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2006, 06:05 PM   #18
In Runtime
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 360
Default Re: Uhh please help im scared

i;d say you have a fried Mobo.
Exact same thing happend To me.
-last month, just got the pce of crap back-
Pyromaniac is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2006, 06:06 PM   #19
Daemon Poster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,153
Send a message via MSN to DannyBoy
Default Re: Uhh please help im scared

happened to me..something came loose on my Pentium..
DannyBoy is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2006, 07:14 PM   #20
In Runtime
 
FamousAmiZ's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 137
Send a message via AIM to FamousAmiZ
Default Re: Uhh please help im scared

i just sent in my mobo/Cpu for an RMA hope they send me an replacement cuz its been less then 30 days ever since i had all my stuff just got it like may 20th im just scared that if they dont replace it for me... i just bought all this stuff and my dads gonna be like WTF!!! u broke it and its not evene been a month... well my cpu has 3 yr warennty and mobo man they hsould give me new cuz been like 10 days so far maybe
__________________

__________________
|DELL XPS GeN 4|(P4|nvdia 7600| SouNd BlaSter AuG| 2x 512MB DDR2 MeMoRY|)

|CuSToM| |AMD X2 3800+| |2x-Nvdia 7900GTX(SLI)|
SoUND BlaSter X FI Platnium| 4x 1204MB MeMoRY|

^^CUSTOM RocKs... BUT SEEMS SLOWER THEN XPS......(wierd) ALSO MOBO/CPU ARE NOT w/ ME ATM( OUT FOR RMA`s)
FamousAmiZ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0