Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-12-2005, 05:33 PM   #1
In Runtime
 
crayzboost's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 188
Default UH OH! what did i do! safe mode only

Ok my buddy called me and said he had a stick infineon 256mb pc2700 ram for me out of a dell deminsion 2400 pc so of course I was like hell yeah because I have 1 256mb stick of no name pc2100 and 1 stick of centon 512mb pc2700 and I know that because of the slower 256mb stick I have the rest of my memory will run at that speed also.

So with this infineon stick would have had 768mb of pc2700 instead of 768mb of pc2100 but when I installed it it wouldnít boot up, I would go through the sequence all the way to where windows loads up but then go blank.

Now I can only go into safe mode, I donít know what to do!

Please tell me I didnít do something bad to my comp.

My comp specs are in my sig. Thanks for any help in advance.
__________________

__________________
ASUS A8V Deluxe MOBO rev 2
AMD Athlon64 3500+ 90nm Winchester Core,OC'd @2.6ghz
PNY-Geforce 6800gt, OC@ 420/1.15
2x512MB Corsair Xms Xpert XL pc3200 2-2-2-5
2xWestern Digital Raptors 1-36.7G 1-74G 10,000 RPM HD/ 1x 160gb maxtor
Im water cooled now with swiftech mcw6002 and dangerden maze 4
crayzboost is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2005, 05:53 PM   #2
Fully Optimized
 
jack22's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,124
Default Re: UH OH! what did i do! safe mode only

i dont know but you have a sweet pc, why the sh!t memory?
__________________

__________________
Because of popular demand, the great almighty sig has been changed.



............cxxxxxxc|)::::::::::::> ................
jack22 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2005, 05:55 PM   #3
In Runtime
 
crayzboost's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 188
Default

spent all my dough on everything else and i had the mem from my last pc, i figured it would work until i could get some more.
__________________
ASUS A8V Deluxe MOBO rev 2
AMD Athlon64 3500+ 90nm Winchester Core,OC'd @2.6ghz
PNY-Geforce 6800gt, OC@ 420/1.15
2x512MB Corsair Xms Xpert XL pc3200 2-2-2-5
2xWestern Digital Raptors 1-36.7G 1-74G 10,000 RPM HD/ 1x 160gb maxtor
Im water cooled now with swiftech mcw6002 and dangerden maze 4
crayzboost is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2005, 05:57 PM   #4
Fully Optimized
 
jack22's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,124
Default Re: UH OH! what did i do! safe mode only

oooh
__________________
Because of popular demand, the great almighty sig has been changed.



............cxxxxxxc|)::::::::::::> ................
jack22 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2005, 06:20 PM   #5
Daemon Poster
 
ardy89's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,359
Send a message via MSN to ardy89
Default Re: UH OH! what did i do! safe mode only

Remove the memory, or do memtest or try it in another system!!
__________________
Amd athlon xp 3200+
1gb dual channell geil
aopen 6800gt ALL SUBMERGED
Abit an7 guru
80Gb HDD, 200 Gb sata HDD
ardy89 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2005, 08:11 PM   #6
In Runtime
 
plague's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 118
Default Re: UH OH! what did i do! safe mode only

yeah, i suggest you try it on another system, because maybe the RAM he gave you is crap or isn't working and its messing up your computer
plague is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2005, 08:33 PM   #7
In Runtime
 
crayzboost's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 188
Default

the comp i pulled it out of was working fine with just that stick in it. isnt there a bios flash or restart or something?
__________________
ASUS A8V Deluxe MOBO rev 2
AMD Athlon64 3500+ 90nm Winchester Core,OC'd @2.6ghz
PNY-Geforce 6800gt, OC@ 420/1.15
2x512MB Corsair Xms Xpert XL pc3200 2-2-2-5
2xWestern Digital Raptors 1-36.7G 1-74G 10,000 RPM HD/ 1x 160gb maxtor
Im water cooled now with swiftech mcw6002 and dangerden maze 4
crayzboost is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2005, 09:25 PM   #8
In Runtime
 
crayzboost's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 188
Default

c'mon guys someones gotta know something, im dying here
__________________
ASUS A8V Deluxe MOBO rev 2
AMD Athlon64 3500+ 90nm Winchester Core,OC'd @2.6ghz
PNY-Geforce 6800gt, OC@ 420/1.15
2x512MB Corsair Xms Xpert XL pc3200 2-2-2-5
2xWestern Digital Raptors 1-36.7G 1-74G 10,000 RPM HD/ 1x 160gb maxtor
Im water cooled now with swiftech mcw6002 and dangerden maze 4
crayzboost is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2005, 09:30 PM   #9
Fully Optimized
 
jack22's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,124
Default Re: UH OH! what did i do! safe mode only

Just keep the memory out of the system!!
__________________

__________________
Because of popular demand, the great almighty sig has been changed.



............cxxxxxxc|)::::::::::::> ................
jack22 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0